FORMACIÓ DE IOGAYURVEDA SISTÈMIC

SAPS QUE HI HA UN MÈTODE DIFERENT EN TERAPIA I EN IOGA?

Actualment, hi ha tanta informació que aquest mètode d'acompanyament és poc conegut, tot i que s'utilitza des de fa temps en hospitals i centres terapèutics arreu del món.

 

 

Et demano uns minuts per explicar-te més sobre aquest mètode que apliquem.

El Ioga Sistèmic Yogayurveda és un mètode innovador a Europa que t'aporta informació, coneixements, habilitats, eines i recursos per acompanyar i orientar les persones en els processos de vida a nivell emocional, mental, físic i espiritual.

 

Combinant la influència de la psicologia dels iogues (des de l'arrel ancestral fins a les branques dels iogues actuals), incloent-hi influències de l'Ayurveda, teràpia sistèmica i transpersonal, entre altres disciplines, que ens donen recursos per acompanyar en grup i a nivell personal.

 

El terapeuta en Yogayurveda et farà preguntes sobre el teu estat emocional, les teves relacions amb tu mateix i amb els altres, l'estrès diari al qual estàs sotmès i altres circumstàncies que poden tenir una gran influència en la malaltia o dolor que pateixes.

 

 

És habitual que un problema emocional es manifesti a través d'un símptoma físic, i per això tot això s'hi té en compte. Sabem que el que fem a nivell físic no només influeix en el cos, sinó que també té repercussions emocionals i viceversa.

ACTUALMENT ESTEM FORMANT A PROFESSIONALS EN PRESENCIAL I ON-LINE

 

La formació està oberta a qualsevol persona, des de terapeutes, psicòlegs, docents, professors o instructors de ioga, fins a persones que simplement volen fer un procés de creixement interior. No es necessiten coneixements previs, comencem plantant la llavor perquè germini.

 

 

El món actual avança molt ràpidament i necessitem professionals actualitzats des de l'arrel fins a les branques per poder oferir un acompanyament ple per a una millor qualitat de vida de les persones que acompanyem.

CINC PILARS FONAMENTALS QUE APRENDRÀS

 

1r Aprendre a observar ampliant la mirada: conèixer la història de la persona, observació física, respiratòria, moviments en la manera de fer, actitud.

 

2n Aprendre a llegir i a traduir per a poder acompanyar.

 

3r Aprendre a proposar.

 

4t Tècniques orientals i occidentals de suport clínic.

 

5è Recursos sistèmics, transgeneracionals...

ÉS UNA FORMACIÓ INNOVADORA

 

S'aprèn a individualitzar una pràctica utilitzant diferents eines del ioga (asana, respiració, mantra, mudraSankalpas, visualitzacions…). S'adquireixen les destreses en la combinació dels elements i recursos terapèutics occidentals i orientals per al bon fer en l'acompanyament de sessions individuals i grupals.

 

En la pràctica, és tan veritablement revolucionari que els alumnes als qui acompanyo i el camí dels quals facilito i transiten, reconeixen aquest plus d'essencialitat i síntesi.

 

Aquest mètode tan efectiu transforma i aborda les dificultats dels alumnes i/o clients facilitant, reparant i acompanyant en els possibles processos que la vida proposa, amb extraordinaris resultats. Basats en els suports clínics orientals juntament amb altres eines occidentals.

 

INICIEM A l'octubre 2023. INSCRIPCIONS OBERTES

 

AMB DTOS INSCRIPCIONS AL JUNY

 

Si estàs interessat/a, et pots posar en contacte o inscriure't a les nostres sessions de pràctica i diagnòstic i/o participar en residencials o retirs de @yogayurveda.esh

 

Actualment, la formació la realitzem presencial i en línia.

 

Per a més informació i inscripcions, al llarg d'aquests dies, presentem la formació amb llavors de descobriment:

 

Iniciem formació a l'octubre 2023

 

Novembre 2023 Retir Respira

 

Opcional viatge a índia post formació


HORARIS

  • La formació inicia al mes d'octubre i finalitza al mes de juny.
  • Es realitzarà una estada de cap de setmana.

BARCELONA

2 dimarts al mes

de 16h a 20h¿Tens el carnet Jove?

Doncs, recorda que tens un descompte d'un 10% en aquesta activitat


DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

ROCÍO VILLEGAS

Orientadora i terapeuta sistèmica. Diplomada en Medicina Aiurveda a l'India.

Directora de la Formació de Ioga Sistèmic IogAiurveda. Combina tècniques psicoterapèutiques orientals i occidentals.  Constel·lacions familiars, recursos sistèmics, transpersonal i transgeneracional.

Formadora, investigadora i conferenciant.