PRACTITIONER de PNL 

 

Per què viure una vida ordinària, quan es pot viure una vida extraordinària?

Anthony Robbins

 

Des del model de la PNL, cada ésser humà s'organitza i té un "mapa" per anar per la vida. Per tant, hi ha moltes definicions de PNL. La PNL és sobretot autoconeixement i relació amb el món. "Objectius, agudesa sensorial i flexibilitat", o bé "L'estudi de l'experiència subjectiva de l'ésser humà" són dues de les múltiples definicions que existeixen.

 

¿L'important? La pregunta més important és: ¿Per a què serveix? Serveix per millorar en tots els nivells de la nostra existència. Part de l'estudi de la comunicació i ajuda a analitzar i fomentar capacitats, creences, valors ... D'això resulta un treball personal molt profund que permet assolir els objectius personals i organitzacionals molt més fàcilment.

 

Tot i que la PNL va començar com a model lingüístic, amb el temps es va ampliar i va incloure la intel·ligència somàtica (el corporal) i posteriorment, a l'entorn (camp). Les classes suposen per tant una implicació activa de l'alumne, amb dinàmiques que permeten explorar el mapa propi en l'àmbit mental, corporal i relacional. El talent d'aprendre es multiplica amb dinàmiques senzilles, clarificadores i reveladores; el lúdic combina amb la profunditat dels continguts.

 

A partir d'un model que ha treballat el COM ho fan les persones que són excel·lents en un cert camp, en aquest nivell pots adquirir el coneixement per desenvolupar estratègies de major eficiència en: Comunicació, Ajuda i Excel·lència personal, que són els tres pilars del contingut del curs.

 

En aquest curs pots millorar la comunicació amb tu mateix/a i amb els altres; curar i incloure parts oblidades o desconegudes de tu mateix/a i començar a definir-te a tu mateix/a des de la creativitat i l'excel·lència personal.

 

"Ser o no ser, aquesta és la qüestió".

William Shakespeare

 

Practitioner de PNL consta d'un primer nivell que rep el nom de Practitioner. A partir d'aquí es pot realitzar el Màster Practitioner i el Trainers Training. Tots els assistents als cursos disposaran d'una certificació avalada per l'AEPNL (Associació Espanyola de Programació Neurolingüística). En tots els cursos vam incorporar més hores lectives de les que exigeix l’AEPNL, per aprofundir en l'experiència i l'aprenentatge.

 

"Podem aprendre alguna cosa nova cada vegada que creiem que podem"

Virginia Satir

 

Practitioner en PNL: Què és?

És el primer nivell de Practitioner de PNL que oferim a partir de l'estructura que avala l’AEPNL (Associació Espanyola de Programació Neurolingüística).A QUI VA DIRIGIDA EL PRACTITIONER EN PNL?

 

Aquest curs va dirigit a tu, si compleixes una o diverses de les següents condicions:

  • Vols conèixer-te millor.
  • Aspires a gestionar millor les teves circumstàncies internes i externes.
  • Ambiciones una titulació avalada per l'AEPNL.
  • Ànsies aprendre gaudint.
  • Pretens incorporar el que s'ha après en el teu dia a dia per millorar-lo.
  • Et proposes donar el teu primer pas per arribar a completar la Formació en PNL.

HORARIS I INVERSIÓ

 

Modalitat intensiva:

Juliol 2024

 

Certificació:

Després de la realització del curs s'obté el diploma avalat per l’AEPNL.

 

Inversió:

El cost del curs són 1.320€. La reserva de plaça es fa amb un pagament de 165€.

DESCOMPTE per pagament únic: 1.150 €.TEMARI

 

El curs està pensat per començar per enriquir la capacitat de comunicació, a nivell intern i extern. El segueix indagar i solucionar els conflictes intra i interpersonals. Finalment, analitzar l'autoconcepte i millorar-lo per compassar-lo amb la visió i la missió personals. Per això el nostre temari l'estructurem en tres pilars diferents perquè la presa de consciència i l'aprenentatge siguin més senzills, sempre tenint en compte que tot el contingut de la formació és transversal i que, per tant, estan connectats:

 

El temari s'estructura sobre tres pilars:

 

1. Comunicació:

"Unes quantes paraules ben escollides i dites en el moment oportú poden transformar la vida dʻuna persona"

John Grinder

 

Introducció històrica. Pressuposicions de la PNL. Mapa i territori. Calibratge i agudesa sensorial. Llenguatge verbal i no verbal. Sintonia i rapport. Tipus descolta i escolta activa. Sistemes representacionals. Pistes daccés ocular. Metamodel del llenguatge. El model Virginia Satir. Assertivitat comunicativa.

 

2. Tècniques dajuda:

“Saber què és el que està bloquejant una situació vital és la tasca de cadascú”

Fritz Perls

 

Consideracions sobre el canvi. Submodalitats. Recontextualització i resignificació. Metàfores. Generador de nous comportaments. Model Swish. Estratègia de motivació. Ancoratges. Afegint recursos. Reenquadrament en 6 passos. Cura ràpida de fòbies. Posicions perceptives. Conflictes interns.

 

3. Creativitat i excel·lència personal:

“Sovint les persones no s'han trobat elles mateixes. Però el si mateix no és una cosa que un troba, sinó que cregui”

Thomas Szasz

 

Adequada formulació dobjectius. Congruència. Flexibilitat. Cercle d'excel·lència multidimensional. Creativitat Disney. Nivells lògics. Valors i criteris. Missió i visió.


ÁNGELES JORGE

Llicenciada en Ciències Biològiques. Terapeuta Gestalt. Professora avalada per l'AEPNL. Ha realitzat el programa SAT amb Claudio Naranjo. Formada en Constel·lacions Familiar i en PNL.. Treballa com a terapeuta en línia i formadora. Actualment resideix a Alemanya.