BIOGRAFIA HUMANA

 

La Biografia Humana és un mètode d’indagació personal, establert per la Laura Gutman, que porta a abordar la mateixa realitat emocional tenint en compte el punt de vista del nen/a que hem sigut i poder observar la distància que hi ha entre el nostre ésser essencial i allò que va ser nomenat o interpretat per la mare o per l’adult responsable.

 

La Biografia Humana parteix del fet que el disseny original de l’ésser humà neix amb la plena capacitat d’estimar, i l’únic que necessita per poder-ho fer, és ser atès i estimat durant tota la seva infància.

 

D’aquesta manera, travessem la nostra infància per tal de posar consciència entre els nostres records i la realitat real del que vam viure. Aquest procés ens ajuda a observar, amb uns altres ulls, les creences, prejudicis, mandats i interpretacions. Ens permet endinsar-nos en la nostra ombra, saber qui som avui, perquè actuem d’una determinada manera, analitzar fets concrets del nostre moment actual, i així, estar cada cop més a prop del nostre ésser essencial, de qui verdaderament som.

 

És un veritable viatge d’autoconeixement que es construeix entre el consultant, qui té ganes de conèixer-se millor, i l’acompanyant que, amb una mirada sensible, honesta i amorosa, va posant paraules a tot allò que no va ser anomenat.

 

A diferència d’altres mètodes, la Biografia Humana té la particularitat de què, a part de la persona que t’acompanya, tot el procés és supervisat per altres professionals per tal de reflexionar i pensar conjuntament, podent obtenir així un resultat més fidedigne.

 

A més, tenir aquest autoconeixement, no només ens beneficia a nosaltres mateixos sinó que la nostra mirada s’amplia per observar el món i observar als altres des d’un altre lloc. Canvia la nostra manera de registrar i vincular-nos amb els altres, sense judici, amb compassió, amorosament, essent així un procés que no tan sols repercuteix en un mateix sinó també en tots aquells que ens envolten.


LLOC: Barcelona i online.

PREU: 60 € sessió (1 hora)IRENE RUIZ FERRÉ

Buscadora innata de procesos de transformació. Mare. Diplomada en Criminologia i Educació Social. Compromesa amb la Biografia Humana, acompanyada pels olis essencials, involucrada en procesos de criança conscient i en formació de Tantra per Famílies.