COACHING

 

Coaching és una teràpia basada en la recerca de les qualitats de la persona mitjançant l'habilitat de fer preguntes per aprendre, explorar i descobrir noves creences que donin com a resultat l'assoliment dels seus objectius.

És una relació continuada entre coach i coachee (client) que ajuda a obtenir resultats extraordinaris en la seva vida, professió, negocis o relacions. Mitjançant el procés de coaching, la persona aprofundeix en el seu coneixement, augmenta el seu rendiment i millora la seva qualitat de vida.

El coaching respecta a la persona com a legítima, deixant que sigui com és, entrena les seves habilitats de comunicació i de lideratge i fomenta l'autoconeixement i el contacte amb el seu entorn, permet veure i entendre un matís nou o diferent relacionat amb un concepte o amb una actitud. El resultat d'observar la realitat de forma diferent permet actuar de manera diferent. Els nous matisos aconsegueixen millorar el resultat de la Confiança, el compromís- Obligació, el Error-Aprenentatge, la Generositat i el Dar-Rebre, ajuda a pensar diferent, a millorar les comunicacions i a aprofundir en el propi interior. 

Es pot resumir el procés del coaching com un acompanyament cap a la Presa de consciència, autocreença i Responsabilitat, enfrontant la realitat de la manera més objectiu possible, motivant la persona a través del descobriment del seu propi poder interior, per donar el millor de si mateixa , aconseguir tot el que es proposi i convertir-se en qui vol ser, desenvolupant les seves capacitats i fortaleses, guanyant en eficiència, gaudint més les coses, prenent decisions amb consciència, obtenint coneixement, arguments, valors i autoconfiança i sent capaç d'arriscar pel que vol aconseguir.


LLOC:

Barcelona y OnlineALBERT VALLS MASCLANS

Llicenciat en Psicologia Sistèmica per la Universitat CUDEC. Format en Constel·lacions Familiars amb Bert Hellinger. Format en Constel·lacions Organitzacionals, Coach Sistèmic i en Talent Manager. Format en teràpia Gestalt. Terapeuta Shiatsu. Format en teràpia Craniosacral i ha assistit a diversos tallers de Dale Carnegie sobre la comunicació.