COACHING

 

Coaching és una teràpia basada en la recerca de les qualitats de la persona mitjançant l'habilitat de fer preguntes per aprendre, explorar i descobrir noves creences que donin com a resultat l'assoliment dels seus objectius.

És una relació continuada entre coach i coachee (client) que ajuda a obtenir resultats extraordinaris en la seva vida, professió, negocis o relacions. Mitjançant el procés de coaching, la persona aprofundeix en el seu coneixement, augmenta el seu rendiment i millora la seva qualitat de vida.

El coaching respecta a la persona com a legítima, deixant que sigui com és, entrena les seves habilitats de comunicació i de lideratge i fomenta l'autoconeixement i el contacte amb el seu entorn, permet veure i entendre un matís nou o diferent relacionat amb un concepte o amb una actitud. El resultat d'observar la realitat de forma diferent permet actuar de manera diferent. Els nous matisos aconsegueixen millorar el resultat de la Confiança, el compromís- Obligació, el Error-Aprenentatge, la Generositat i el Dar-Rebre, ajuda a pensar diferent, a millorar les comunicacions i a aprofundir en el propi interior. 

Es pot resumir el procés del coaching com un acompanyament cap a la Presa de consciència, autocreença i Responsabilitat, enfrontant la realitat de la manera més objectiu possible, motivant la persona a través del descobriment del seu propi poder interior, per donar el millor de si mateixa , aconseguir tot el que es proposi i convertir-se en qui vol ser, desenvolupant les seves capacitats i fortaleses, guanyant en eficiència, gaudint més les coses, prenent decisions amb consciència, obtenint coneixement, arguments, valors i autoconfiança i sent capaç d'arriscar pel que vol aconseguir.


LLOC:

Barcelona y Online


MAITE FERNANDEZ MANILS

Soc una persona alegre, integra amb ganes de viure i compromesa amb mi mateixa.

Titulada en executive&Personal Coach amb PNL i Oratòria per Fundares International Business. School i UMANRESA. Especialitzada en Coaching amb cavalls per Eliane Bernard.


ALBERT VALLS MASCLANS

Llicenciat en Psicologia Sistèmica per la Universitat CUDEC. Format en Constel·lacions Familiars amb Bert Hellinger. Format en Constel·lacions Organitzacionals, Coach Sistèmic i en Talent Manager. Format en teràpia Gestalt. Terapeuta Shiatsu. Format en teràpia Craniosacral i ha assistit a diversos tallers de Dale Carnegie sobre la comunicació.