FLORS DE BACH

 

Les Flors de Bach és una teràpia natural basada en essències florals, les quals presenten uns efectes molt positius en la salut de les persones.

 

El plantejament del Dr. Bach era que “per corregir una malaltia física, primer es deuen corregir els problemes mentals i emocionals del pacient”. Esbrinant el motiu podrem trobar una solució, sanant l’arrel. Però a més dels problemes físics, la teràpia d’essències florals de Bach serveix per corregir moltes altres situacions de desequilibri, com l’estrès, la depressió, l’ansietat, la impaciència, els traumes, per aprimar-se…

 

Es tracta d’una teràpia global, ja que tracta a l’individu i no la malaltia ni els seus símptomes.

 

Les flors de Bach transformen les actituds negatives en positives. No cal esperar a sentir-se malalt par a utilitzar la teràpia floral de Bach.

 

En moments difícils, quan tot ho veiem negatiu, les flores de Bach són de gran ajuda per aconseguir l’equilibri i evitar l’aparició de símptomes negatius.

 

Molts són els beneficis que s’atribueixen a les essències florals de Bach i els seus efectes estan demostrats a través de l’experiència. A més és important ressaltar que, no contenen químics o substàncies actives que interactuïn amb altres medicaments.

 

Poden usar-se en individus de totes les edats i inclús en mascotes, els seus efectes secundaris són mínims i resulten molt efectives en l’àmbit emocional.


ANTONIA QUESADA

Experiència de 22 anys en la reflexologia, al Quiromassatge, a les Flors de Bach i al Reiki. Formada en xamanisme, constel·lacions familiars, tècniques humanistes, teràpia sistèmica i eines individuals. Ha assistit als entrenaments de Bert Hellinger el 2014. Docent de reflexologia i Flors de Bach.


ROSA M FONTANA

Terapeuta de Constel·lacions Familiars, Reiki, Reflexologia, auriculopuntura.