Les Flors de Bach és una teràpia natural basada en essències florals, les quals presenten uns efectes molt positius en la salut de les persones.

El plantejament del  Dr. Bach era que “per corregir una malaltia  física,  primer es deuen corregir els problemes mentals i emocionals del pacient”. Esbrinant el motiu podrem trobar una solució, sanant l’arrel. Però a més dels problemes físics, la teràpia d’essències florals de Bach serveix per corregir moltes altres situacions de desequilibri, com l’estrès, la depressió, l’ansietat, la impaciència, els traumes, per aprimar-se…

Es tracta d’una teràpia global, ja que tracta a l’individu i no la malaltia ni els seus símptomes.  

Les flors de Bach transformen les actituds negatives en positives. No cal esperar a sentir-se malalt par a utilitzar la teràpia floral de Bach.

En moments difícils, quan tot ho veiem negatiu, les flores de Bach són de gran ajuda per aconseguir l’equilibri i evitar l’aparició de símptomes negatius.

 

Molts són els beneficis que s’atribueixen a les essències florals de Bach i els seus efectes estan demostrats a través de l’experiència. A més és important ressaltar que, no contenen químics o substàncies actives que interactuïn amb altres medicaments.

 

Poden usar-se en individus de totes les edats i inclús en mascotes, els seus efectes secundaris són mínims i resulten molt efectives en l’àmbit emocional.


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Xamanisme..... Llicenciada en Psicologia. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta. Terapeuta de Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Ha realitzat l'especialització en MetaConstel·lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.